Avundsjukan

Från Holy Ontsby Wikipedia
Hoppa till: navigering, sök

Artikel ur Radamakuriren 16/12 2011

Avundsjukan är ett fenomen som alltför ofta förekommer i vår värld. I sin avundsjuka brukar de drabbade ofta ge utlopp för sin aggression genom att rage'a.

Ett känt exempel är när Hycklermeister var på god väg mot ett nytt skolsvit-rekord med sin långa svit. Hans kära vänner Herr Hycklare och Bolmar'n blev mycket avundsjuka när de jämförde den med sina egna sviter, och det tog inte lång tid innan avundsjukan hade förvandlats till rent raseri. Svordomarna, glåporden och lögnerna haglade men Hycklermeister stod på sig och tog emot all feed utan allvarliga skador.

Hycklermeister gick sedan liksom Adolpheus Hitter, Palps och the Emprah vidare med att hålla i sin streak i 10 000 år (de andra hade dock sviter på totalitära styren).

Hyckleri

Det finns en uttalad grupp som anser att Hycklermeister är en hycklare. De hävdar att han inte bara har ljugit och fuskat, men att han drevs till detta av en egen, gnagande avundsjuka.

Bolmar'ns teori är att Hycklermeister är fly förbannad på hans egna gamla rekordsvit, 5120 dagar (ca 14 år), vilket uppmättes förra seklet.

Herr Hycklare har också uttalat sig om att Hycklermeister är en riktig hycklare, och att det som drev honom till detta var hans långa och intensivt hatiska avundsjuka på Herr Hycklares "sociala saker"-svit, vars rekord höjdes ytterligare efter Birdie 2011.

Radamakuriren har förgäves sökt Hycklermeister för ett svar angående dessa anklagelser, och de senaste ryktena säger att han gömmer sig i sydamerika med sitt Nazi-guld.