Deaval

From Holy Ontsby Wikipedia
Jump to navigation Jump to search

thumb|300px| thumb|300px|Deaval under sin korta tid i Al Qaeda. thumb|300px|Kontroversiell Gräsand Propaganda.

"He's given me more pleasure than you can possibly imagine." - Mara Jade Skywalker till Luke Skywalker angående Deavals överlägsenhet i sängen.
"Du vet varför jag kallas för Deadonken. Because all girls be goin' 'I'm loving it'" -Deaval


Deaval, commonly known as Deadonken, föddes den 8:e September, 1932(enligt Jordens kalender) i Rodia och är idag känd som en av världens mest aktiva frihetskämpar då han hjälpt minoriteter såsom ankor och terrorister att få sin röst hörd. I kriminella kretsar har han också byggt upp ett namn som pionären som kunde skapa ett helt brottsyndikat bestående av ankor.

Biografi

Ankomst till Jorden

Deaval fick höra som 13 åring att djurälskaren och romantikern Adolf Hitler dog under en girig jude invasion av Tyskland. Deaval ansåg att han behövde komma till Jorden och lära ut vett och etikett till judar och Amerikaner så han började sitt lyckade två åriga projekt att tillverka ett skepp och flyga 699 000 000 532 parceks till Jorden. 1947 Då han landade sitt plan i Roswell, New Mexico bemöttes han av giriga judar som förde honom till Area 51, där han var tvungen att stanna i över 50 år och genomgå sjuka experiment. 1997 blev Deaval frisläppt från Area 51 för gott beteende av en Amerikan som misstolkade Area 51 att vara en korrektionsanstalt. Deaval som kommit till Jorden och Amerika bara för att hjälpa dem kände sig sviken och gav upp hoppet om de giriga judarna samt Amerikanerna.

Al Qaeda

I början av 2001 efter det att Jar Jar Binks gav George Bush såkallade "emergency powers" över USAs senat tappade Deaval allt hopp om mänskligheten och beslöt sig att gå med i Iraks frihetskämpar Al Qaeda för att bli av med kapitalisthotet för gott. I September, 2001 blev Deaval befodrad till pilot och fick genast uppdraget att spana över New York tillsammans med en annan terrorist vid namn Barack Obama i varsitt plan. Dessvärre när de åkte planen över Central Park, New York fick Deaval syn på en gammal tant som våldgästade sig på en oskyldig gräsand. Deaval räddade gräsanden men tyvärr glömde han sätta i handbromsen då han hoppa av planet, vilket orsakade "9/11 katastrofen" då hans plan åkte in i ett av Twin Towers. Obama råkade köra in i andra byggnaden på grund av att hans autopilot var satt att följa Deaval. Dessvärre omkom Obama men blev ombyggd till Mecha Obama som nu idag är president över De Förenta Kapitalist Staterna medans Deaval blev bannad av Al Qaeda istället.

Gräsand Rörelsen

Gräsanden som Deaval lyckades rädda, samtidigt som att ta död på 2,996 Amerikaner, belönade Deaval genom att ta honom till Hästkött AB för att möta Pelikan Pelle.

WORK IN PROGRESS, STFU

Musical taste

Deaval is known for his refined musical tastes. Favorite musicians include Elton John, Freddie Mercury, Queen and Wiz Khalifa.