Holy Ontsby Wikipedia:Aktuella händelser

Från Holy Ontsby Wikipedia
Version från den 19 juni 2012 kl. 23.52 av AW8 (Diskussion | bidrag)
(skillnad) ← Äldre version | Nuvarande version (skillnad) | Nyare version → (skillnad)
Hoppa till: navigering, sök

Mysko signaler påträffade

Rymdsovjeten Samantha Traynor har snappat upp riktigt kufiska signaler i världsrymden. Dessa signaler verkar vara konversationer mellan olika för oss okända parter. Kamrat Traynor har fått medaljen Glorious Hero of the Working Class and Scourge of Capitalism Everywhere (Славный герой рабочего класса и бич капитализма везде) och våra topptekniker är nu fart med att utöka vår spannbredd för att kunna snappa upp ännu fler okända signaler.

Strange transmissions

Antika transkript funna

Sovietiska agenter har hittat en stor samling antika dokument, som tidigare troddes vara förlorade för alltid. Dessa dokument har nu tagits i säkert förvar i den heliga staden Onstby och de som redan tolkats och översatts har även digitaliserats.

Lost Ontsby transcripts

Krönikörerna igång igen

De kända krönikörerna Lusk Heedman och Radam Smetenskij är i farten igen. Med nya debatt-artiklar tar de striden till den nya wikin och fortsätter (klass?)kampen.

Lusk's krönikor

Weiths Totalitära makt

Minecraft effekten

Frihet

Radam's krönikor

Lusks önskan om totalitär makt

Galenskap

Avundsjukan (första delen av artikeln skriven av herr Smetenskij)

Kapitalism i Alunda

Kapitalismen har intagit Alunda. Vi har skickat en Commissar för att undersöka samt åtgärda detta tekniska samt ideologiska fel.

Smetenskij sedd hålla på med sociala saker

Det ryktas om att Commissar Radam Smetenskij har setts på ett LAN med tillhörande lasergame, fort spring dit och kalla honom för hycklare!

UPPDATERING: Smetenskij har blivit inbjuden till LAN hos konung Lusk, och Lusk har enligt säkra källor planerat att anordna lasergame. Bettingen är redan igång huruvida Smetenskij vågar komma eller inte.

Nytt korvgiftsmord

Ännu ett bestialiskt mord med korvgift har utförts. Denna gång var offret Hudde Lundén ifrån Torrköping. Motivet samt gärningsmannens identitet är ännu okänd. Partiet har ännu inte uttalat sig om ifall det var en likvidation utförd av en Commissar eller KGB och om Lundén var en kapitalist.